TimeComputer A/S | Park Alle 295 | 2605 Brøndby

Tekst med gran baggrund

Julepakker med gran baggrund

Julen nærmer sig og vi vil gerne slutte året af med gode tilbud og nyheder

Direktør og partner

Igen kan vi se tilbage på et godt år, hvor vores fleksible service her sikret god og sikker drift hos vores kunder.

I denne udgave af nyhedsbrevet fokuseres der bl.a. på sikker kommunikation, Microsoft Teams er næsten som at være der selv, Microsoft 365 seminar og så er der selvfølgelig plads til nogle gamle kendinge, som f.eks. KeyBalance. Og fornuftige tilbud på gode produkter vil selvfølgelig også være med i årets sidste nyhedsbrev.

Alle hos TimeComputer ønsker alle kunder, leverandører, venner af huset og hvem vi ellers har været i kontakt med i årets løb, en rigtig god jul og et godt nytår. Vi ser frem til et fortsat samarbejde med kunderne om etablering og vedligeholdelse af flere gode løsninger i 2024.

Venlig hilsen
Jan Spure

Julestjernepynt


Sikker mail til/fra det offentlige

Med Permido har vi nu en løsning til at håndtere sikkerMail til og fra det offentlige.

Tidligere brugte vi en løsning baseret på NemID, men det er som bekendt ikke muligt længere. Derfor har vi valgt produktet Permido, som vi faktisk samarbejdet med i flere år.

Systemet kan opsættes med et MitID certifikat til en pris kr. 20,-. Derefter kan Permido sættes op til Tunnelmail. Læs mere om Tunnelmail andet sted i dette nyhedsbrev. Prisen for permido er kr. 58,- pr. bruger pr. måned. Afhængig af behovet for sikker kommunikation kan man nøjes med en enkelt sikkermail konto.

Det tager mellem en og to dage at sætte en færdig løsning op og prisen for dette er kr. 2.900,- plus moms. Permido kan også sættes op til at hente digital post f.eks. fra E-boks til en Outlook klient. Prisen for dette er kr. 1.000,-.plus moms.

Der er også mulighed for en udvidet løsning til Outlook og Microsoft 365. Systemet overholder GDPR reglerne. Der er ingen binding på abonnement og supporten er gratis.


Tunnelmail kryptering

data og kædelås

Kryptering af mails har faktisk fundet sted i mange år. I 90'erne kom S/MIME til og det blev indført som standard i offentlige institutioner allerede i 2008.

S/MIME er basis for Tunnelmail, som i dag dansk standard når det drejer sig om sikker mail. Tunnelmail handler om domæne til domæne kryptering, hvor brugere på et domæne, der er tilmeldt tunnelmail-listen kan kommunikere med alle andre brugere på et andet domæne, som også er tilmeldt tunnelmail-listen. Denne krypteringsform betegnes som END2END kryptering (stærk kryptering). Det medfører begrænset behov for at skulle "bøvle" med tekniske problemer.

De fleste offentlige virksomheder og nogle tusinde andre virksomheder er på tunnelmaillisten.

Læs andet sted i dette nyhedsbrev om TimeComputers løsninger vedrørende sikker mail.


MAXHUB - Som at være i samme rum

Vi har alle prøvet det - at deltage i et online møde på Teams via en bærbar med indbygget kamera, mikrofon og højttaler. Møder med meget stor forskel på video- og lydkvalitet. Det er for så vidt ok, men bestemt ikke hvis der er mange møder eller møderne tager lang tid.

Skal online møder være inspirerende at deltage i så få en demo Microsoft Teams Rooms - MAXHUB XCore Kit.

Løsningen gør det muligt at anvende Microsoft Teams Rooms smarte BYOD-scenarier, med en helt anden oplevelse af lyd og video, uden man dermed går på kompromis med økonomien.

Med MAXHUB bliver man uafhængig af displayenheder. MAXHUB kan styres med interaktivt panel via en mobiltelefon under demonstration. Gensidig kontrol mellem computeren og det interaktive MAXHUB-panel er også en mulighed.


KeyBalance og Power BI - Få et bedre overblik over store mængder af data

Hen over årene har store mængder af data hobet sig op. Det giver i sig selv et godt overblik over de enkelte elementer i f.eks. ERP-systemer, men til gengæld kan det være svært at skabe overblik på tværs af meget store datamængder.

Det gælder også i KeyBalance, som derfor har valgt at udvikle integrationsmuligheder til Power BI.

Med Power BI som værktøj tilbydes kunderne nu en brugervenlig grænseflade med kraftfulde dataanalyser, avancerede datamodeller og visualiseringer, der giver hurtig og effektiv indsigt i alle data.

Standardløsningen giver dybdegående indsigt i varer, kunder, lager, sælgere og nøgletal.

Det er også muligt at få skræddersyede løsninger, hvor der i et tæt samarbejde slutbrugerne udvikles en række værktøjer til understøttelse af centrale beslutningsprocesser.

Med Power BI kan der skabes sammenhænge mellem KeyBalance, Microsoft Excel, MS SQL Server og mange andre. Det medfører at man nemt og enkelt kan arbejde med data fra flere kilder og analysere data her og nu, uden at skulle gennem diverse eksport- og import-funktioner.

keybalance it scape

Se videoen om KeyBalance og Power BI herunder:

keybalance video link

Microsoft seminar

Invitation til Microsoft 365 seminar

Office programmer som Excel, Word, PowerPoint, Outlook m.v. er kendt af de fleste.

Microsoft 365 (tidligere Office 365) er måske ikke helt så kendt. Det vil vi gerne råde bod på, så har du ikke 100% styr på hvad der egentlig ligger i denne systempakke, Derfor er vi i fuld gang med at tilrettelægge et seminar om Microsoft 365. Planen er i begyndelsen af februar.

Udover Excel, Word, PowerPoint og Outlook indeholder Microsoft 365 også OneDrive, Delve, Teams, Planner, Stream, Video, Forms, SharePoint, To-Do, MyAnalytics, Power BI, PowerApps og Flow.

Seminaret har til formål at skabe overblik over alle mulighederne i Microsoft 365, herunder hvilke enheder de rent faktisk kan installeres på. Så snart vi har aftalerne med oplægsholdere på plads sender vi en invitation til alle kunder.


Hvorfor nøjes med en skærm, når du kan få to til en lav pris?

En 27" skærm i fuld HD på skrivebordet er bare sagen. Størrelsen sikrer et godt overblik over det man arbejder med.

Hvad så med to skærme i samme størrelse? Bliver det så dobbelt så godt? Måske ikke helt, men næsten.

Derfor har vi valgt at give godt tilbud på køb af to af denne HP 27" skærm i fuld HD - 1920*1080. Med to skærme til en pris på 2.400,- er det nok værd at overveje at have to skærme på skrivebordet..

Skærmen er specifikt udviklet til at give tydeligt billede, visuel komfort og brugermæssig fleksibilitet. Den sætter nye standarder, så intet kommer i vejen for at gøre dit bedste. Det stilfulde design med omtanke for planeten gør skærmen perfekt – både til hjemmet og kontoret.

Vores julepris for to skærme er kr. 2.400,- plus moms.

Monitor

Fjern kablerne fra skrivebordet - køb et trådløst tastatur med mus

Monitor

Et tastatur og en mus er skal ikke bare tages for givet. Det er arbejdsredskaber der bruges rigtig mange timer hver dag, uge, måned, år. Arbejdsredskaber som helst skal være formet så de ikke giver gener i fingre, hænder, arme eller skuldre efter lang tid brug.

Oplev komfort og produktivitet på et nyt niveau med det effektive LOGITECH MK850 Performance sæt med tastatur og mus. Du kan arbejde komfortabelt takket være den polstrede håndledsstørre, det kurvede tastatur og den kurvede mus.

Den store, polstrede håndledsstøtte og det kurvede tastatur giver dig støtte til at skrive hele dagen. Justerbare ben der kan slås ud, giver dig den perfekte vinkel til at skrive i. Og det kurvede design og den bløde gummioverflade på musen passer perfekt i din hånd.

Og så får du tastatur og mus til en julepris på kr. 675,- plus moms.


Skal computeren med på farten og samtidig kunne bruges på arbejdet?

Så er her et juletilbud på en HP Dragonfly G4 Intel Core i7 med 13" skærm, 32 GB hukommelse og 1TB SSD.

Denne flot designede pc benytter den seneste Intel® Core™-processor[2], har forbedret lyd og video med HP Presence samt kabinetter fremstillet af 90 procent genbrugsmagnesium og hjælper med at holde dig beskyttet med HP Wolf Security.

Du kan arbejde hvor som helst med denne bærbare. Med udvidet batteritid er du ikke afhængig af stikkontakter.

Med en startvægt på under 1 kg opnår du et helt nyt niveau af frihed når du er på farten.

I december kan du få den til denne særskilte julepris på kr. 13.900,- plus moms.

Monitor
  • TimeComputer A/S
  • |
  • Park Allé 295
  • |
  • 2605 Brøndby

Telefon: 36 78 55 43
E-mail: info@pro.dk

Ved besøg kan du parkere på parkeringspladserne omkring hele bygningen, men ..

Husk at registerere bilens registreringsnummer på enheden, der står ved hovedingangen

Dokumenter

Her finder du en række dokumenter med vejledninger, vilkår, gode råd og andet interessant.

Salgsbetingelser
Her kan du læse vores gældende salgsbetingelser
salgsbetingelser
Hosted Exchange
Opsætning til mailprogrammer (Microsoft Outlook, Entourage m.m.), mobiltelefoner, smartphones og tablets (iPad m.m.)

TimeGruppen

TimeComputer er en del af TimeGruppen, som består af en række virksomheder med fokus på at yde assistance til erhvervsvirksomheder.

TimeGruppen Virksomhedens professionelle rådgiver Link
Revision & Skat Vi er din revisor i Brøndby og på Frederiksberg, hvorfra vi hjælper virksomheder i hele landet Link
Forsikring & Pension Vi er eksperter på erhvervsforsikring og pension Link
Investering Vores professionalisme og uvildighed er din styrke Link
Jura Det sikre valg, når der er brug for juridisk og forretningsmæssig sparring Link

Certifikater

Hewlett Packard Enterprise logo